Farmofit

Tražite kvalitetnu stočnu hranu strogo kontrolisanog kvaliteta, pouzdanog i provjerenog proizvođača i domaće sirovine? Na pravom ste mjestu!

Farmofit je poslovna jedinica firme “Rapić” iz Gradiške, koja se bavi proizvodnjom stočne hrane, baš onakve kakvu ste tražili. Izuzetno stroga kontrola kvaliteta svih ulaznih sirovina, potpuno automatizovan proces proizvodnje, savremena tehnologija, veliki proizvodni i skladišni kapaciteti, vlastita laboratorija, vlastiti vozni park… sve su to prednosti koje nas svrstavaju u red najvećih proizvođača stočne hrane u regionu. Iz naših pogona izlaze visokokvalitetne smješe za ishranu živine, goveda, svinja, ovaca, golubova i drugih životinja. Za proizvodnju naših smješa dajemo prednost sirovinama domaćeg porijekla, čime pozitivno utičemo na ekonomski razvoj lokalne i regoinalne privrede.

Koje su vaše koristi koje ostvarujete sarađujući sa nama?

Osim pouzdanosti, u koju su se u prethodnim godinama uvjerili svi naši partneri, dobijate kvalitet bez kompromisa. To je naše najvažnije poslovno opredjeljenje. Kontrolisan proces proizvodnje u svim njegovim fazama upravo obezbjeđuje taj kvalitet. Kontrolu obavljamo i na svim sirovinama, kao i na svim gotovim proizvodima. Skladišni i transportni kapaciteti obezbjeđuju vam stalno i sigurno snabdjevanje u svakom trenutku kad vam to zatreba.

Svi naši partneri – farme, prodavnice, poljoprivredne apoteke i mali proizvođači – jednako su nam važni za naše poslovne procese. Stoga mi u Farmofitu želimo da razvijamo i unapređujemo partnerske odnose sa svima vama koji se bavite ovim poslovima. Na raspolaganju smo vam za sva vaša pitanja, stručnu tehničku podršku, marketinške aktivnosti, prodajne i postprodajne procese. Obratite nam se, naše stručni osoblje će vam pomoći da, zajedno sa nama, unaprijedite vaše poslovanje.

Pozovite nas ili dođite lično, vjerujemo da vam možemo biti od koristi.
Mi proizvodimo hranu za uspjeh!