ALEN PAŠAGIĆ

ODNOS CIJENE I KVALITETA KLJUČAN ZA KUPCE

Zahvaljujući saradnji sa Poljoprivrednom apotekom „E-Š-E“ iz Sanskog Mosta, proizvodi iz naših pogona stižu i u druge krajeve Bosne i Hercegovine. Da je „Farmofit“ hrana na dobrom glasu i u ovom dijelu zemlje tvrdi poslovođa poljoprivredne apoteke, Alen Pašagić. Već pet godina radimo zajedno u cilju što boljeg plasmana i veće dostupnosti naših proizvoda.

„Među kupcima u Unsko-sanskom kantonu najtraženiji su koncentrati za piliće i goveda. Farmeri su prepoznali benefite korištenja vaših proizvoda, tako da gotovo svakodnevno imamo nove narudžbe. Važan im je taj aspekt saradnje sa poljoprivrednicima pri otkupu žitarica, a on je ujedno i garancija kvaliteta stočne hrane“, kaže Alen.

Oni koji se jednom odluče za „Farmofit“ proizvode, kaže naš sagovornik, ostaju im vjerni u daljoj ishrani životinja. Odnos cijene i kvaliteta ključan je faktor koji kupce opredjeljuje za „Farmofit“.

„Zbog velikog broja dnevnih narudžbi, za našu poljoprivrednu apoteku važna je i brzina isporuke stočne hrane. „Farmofit“ u tom polju nema konkurenciju, jer hrana stiže dva puta sedmično, a vaša logistička ekipa proizvode dostavlja i direktno na adrese kupaca“, zadovoljno govori Alen.

U svakodnevnom radu, veliku pomoć im pruža i naša savjetodavna služba. Ukoliko se pojavi bilo kakav problem prilikom korištenja stočne hrane, stručnjaci „Farmofita“ izlaze na teren i u kratkom roku riješavaju nastalu situaciju.

Garantujemo da će tako biti i u godinama koje dolaze.