BILJANA BALTIĆ

VIŠE OD TRI GODINE UZ „FARMOFIT“

Na imanju Biljane Baltić, poljoprivrednog proizvođača iz Donjih Agića kod Novog Grada, pravila su jasna – sve životinje na njenoj farmi jedu hranu proizvedenu isključivo u Fabrici stočne hrane „Farmofit“. Više od tri godine je naš vjerni saradnik, a zbog postignutih rezultata, kaže da će tako biti i u godinama koje dolaze.

„Pošto se prvenstveno bavim uzgojem krava, veoma mi je važno kakve rezultate postižem, odnosno koliko mlijeka dobijam. Zahvaljući „Farmofit“ hrani, rezultati su odlični, a dodatna prednost jeste to što su koncentrati napravljeni od sirovina domaćeg porijekla“, ističe naša ovosedmična „Farmofit“ domaćica, Biljana Baltić.

Krave na svojoj farmi Biljana hrani potpunom krmnom smješom MK 22 – UNIVERZAL. Riječ je o proizvodu sa 22 odsto proteina za ishranu visokomliječnih krava muzara, koji osigurava stabilnu proizvodnju uz minimalna ulaganja, povećanu mliječnost i kvalitet mlijeka, kao i bolju plodnost, te redovan estrus.

„Krava koja dnevno daje preko 30 litara mlijeka, prosječno pojede oko 11 kilograma „Farmofit“ koncentrata. Za mene je to optimalan odnos i glavni razlog zašto sam ostala uz „Farmofit“. Ono šta je dobro, to se i ne mijenja, tako da sigurno ostajem uz vaše proizvode“, naglasila je Biljana.

Ona priznaje da joj naročito znači podrška koju dobija o naših stručnjaka. Povratne informacije zadovoljnih kupaca važne su i za nas, jer nam je cilj da svaka životinja na vašoj farmi bude pravilo tretirana i da, uz kvalitetnu stočnu hranu, da najbolje rezultate.