DENI VEKIĆ

„FARMOFITU“ SE SVI VRAĆAJU

Kao poslovođa u Poljoprivrednoj apoteci „Zavičaj-komerc“ u Zalužanima kod Banjaluke, Deni Vekić najbolje zna kakve su potrebe, ali i želje kupaca. Svakodnevno je u kontaktu sa stotinama poljoprivrednih proizvođača i sa sigurnošću tvrdi da „Farmofit“ hrani nema alternative.

„Samim tim što proizvodi Fabrike stočne hrane „Farmofit“ dolaze sa lokalnih njiva, približniji su našim kupcima – poznato im je porijeklo, ali i kvalitet. Ono što još kažu da im je važno jeste što novac ostaje u našoj državi, i prosto kruži u tom proizvodnom lancu“, ističe naš ovosedmični „Farmofit“ domaćin, Deni Vekić.

Kada je riječ o kvalitetu stočne hrane koja izlazi iz pogona naše fabrike, Deni tvrdi da je i više nego zadovoljavajući.

„Mogu reći da, ako ne iz dana u dan, onda iz sedmice u sedmicu dobijamo nove kupce koji dolaze i traže „Farmofit“. Onaj ko jednom kupi, uvijek se vraća po vaše proizvode“, naglašava Vekić.

Za one koji su ipak neodučni, naš „Farmofit“ domaćin ima tri ključne riječi – domaće, kvalitetno i međunarodno priznato. Uz to, ističe Deni, rezultati na životinjama govore sami za sebe i najbolja su preporuka svakom poljoprivredniku.