KUPCI PREPOZNAJU KVALITET „FARMOFIT“ PROIZVODA

Kao poljoprivredni tehničar sa iskustvom preko 30 godina, Dragan Babić nema dilemu kada je u pitanju stočna hrana. Slično je, kaže, i sa kupcima koji biraju „Farmofit“ proizvode i kojih je iz dana u dan sve više. Potvrđuje to i činjenica da se oni, koji jednom kupe „Farmofit“, uvijek vraćaju i tako dokazuju da je odnos cijene i kvaliteta po mjeri svakog domaćina.

„Neki su do sada koristili hranu drugih proizvođača, a upravo ovi faktori uticali su da se opedijele za hranu proizvedenu u njihovom komšiluku. Smatram da bi svakim danom Fabrika stočne hrane „Farmofit“ trebalo da ima više kupaca“, podijelio je u razgovoru sa nama Dragan Babić.

Naš domaćin dodao je kako je kupcima najvažnije da su proizvodi domaćeg porijekla, i da zato „Farmofit“ ima veliku prednost.

„Naročito je važno što kompanija „Rapić“ i Fabrika stočne hrane „Farmofit“ otkupljuju žitarice domaćih poljoprivrednih proizvođača, jer su na taj način farmeri sigurni da će im se upravo sirovina sa njihovih njiva vratiti, ali u obliku stočne hrane“.

Brojne nagrade i priznanja, kao i sertifikati potvrde kvaliteta, prema riječima Dragana Babića, dodatna su vrijednost našim proizvodima. Kada mu se kupci obrate za savjet, tri su razloga zbog kojih preporučuje saradnju sa našom kompanijom: kvalitet hrane, kooperacija sa domaćim proizvođačima, konkurente cijene u odnosu na tržište.

Ovakve poruke dodatna su nam motivacija da svakog dana unapređujemo svoju paletu proizvoda, način proizvodnje i širimo svoju mrežu zadovoljnih „Farmofit“ domaćina.

Podijeli