Više od deset godina poljoprivredni proizvođač iz Donjih Podgradaca kod Gradiške, Ilija Malešević, vjerni je kupac „Farmofit“ proizvoda i korisnik usluga naše kompanije. Saradnju smo u početku bazirali na razmjeni sjemena i potrebnog repormaterijala za imanje našeg „Farmofit“ domaćina. Otvaranjem proizvodnih pogona i početkom proizvodnje stočne hrane, Ilija nije imao dilemu – „Farmofit“ je bio njegov prirodan izbor.

U razgovoru nam je priznao zašto je to tako.

„Došao sam do zaključka da je životinje najbolje hraniti sa „Farmofit“ stočnom hranom – premiksi su dobri jer nisu agresivni, a rezultati na životinjama zaista odlični. Za mene je još važnije što su proizvodi domaćeg porijekla, jer to garantuje kvalitet i dobro zdravlje životinja“.

Pošto se naš „Farmofit“ domaćin bavi uzgojem svinja i goveda njemu je, kao i svakom farmeru, najbitnije da hrana kod životinja ne izaziva nuspojave i razne endemske bolesti. „Farmofit“ stočnu hranu bira jer iz sopstvenog iskustva zna da takvih problema nema.

„Proizvodi su na prirodnoj bazi, a životinje zdrave i sa optimalnim uslovima prirasta. Siguran sam da su to dovoljni razlozi za svakog poljoprivrednika da proba i uvjeri se u kvalitet „Farmofit“ proizvoda o kojima govorim“.

Sigurni smo da će životinje na imanju Maleševića i u narednim godinama koristiti „Farmofit“ hranu, jer kako domaćin Ilija kaže – konkurentim cijenama, stručnoj usluzi i kvalitetnim proizvodima „Farmofita“ nema konkurencije. I zato možemo samo reći – hvala na povjerenju!

Podijeli