MALI JUBILEJ – 5 GODINA UZ „FARMOFIT“

Ako ste se ikada pitali kako izgleda pravo domaće „životinjsko carstvo“, onda morate posjetiti farmu porodice Arsenić iz Kozarske Dubice. Ovi vrijedni poljoprivrednici prvenstveno se bave uzgojem goveda, koja na dnevnom nivou proizvedu i do nekoliko stotina litara mlijeka. Zadovoljan rezultatima, naš „Farmofit“ domaćin Milorad Arsenić kaže da je tome mnogo doprinijela hrana koju životinje koriste, a koja izlazi iz naših pogona.

„Sa kompanijom „Rapić“ sarađujem od 2014. godine. Za mene je „Farmofit“, kako i vaš slogan kaže, prirodan izbor prvenstveno zbog domaćih sirovina koje se koriste za proizvodnju stočne hrane. Smatram da na taj način pomažemo jedni drugima što je veoma važno, a u našem slučaju – mi fabrici „Farmofit“ predajemo gotove žitarice, a uzimamo gotove smješe“, kaže Milorad.

Potpuna krmna smješa MK-18 UNIVERZAL je Miloradov provjeren izbor. Njeno korištenje opravdali su rezultati za koje naš „Farmofit“ domaćin kaže da su vidljivi ukoliko se proizvodnja planira na duži vremenski period. Upravo to je i najvažnija preporuka komšijama koji se interesuju za stočnu hranu naše fabrike.

„Svaki proizvođač može imati povjerenje u Fabriku stočne hrane „Farmofit“, jer se ozbiljno i profesionalno pristupa proizvodnji, a jedna ste od najvećih kompanija iz ove oblasti u Bosni i Hercegovini“, zadovoljno naglašava Milorad.

Zahvaljujući našoj logističkoj službi, „Farmofit“ hrana u veoma kratkom roku stiže do svakog poljoprivrednika u bilo koji kraj Bosne i Hercegovine. Našem „Farmofit“ domaćinu, Miloradu Arseniću, to je veoma važno, a razgovor smo zaključili obećanjem da ćemo u narednom periodu dodatno sarađivati na polju stručnog savjetovanja.

Podijeli