Jedan od dugogodišnjih kupaca i kooperanata kompanije „Rapić“ i Fabrike stočne hrane „Farmofit“, Savo Vasiljević, definitivno je sinonim za lojalnost. Ovaj poljoprivrednik iz sela Rogolji kod Gradiške, uz našu kompaniju je od samih početaka. Tranziciju iz male, porodične firme u veliku kompaniju, Vasiljević je pratio u korak i sada se prisjeća da su prve vreće stočne hrane iz naših pogona stigle upravo na njegovo imanje.

„Kako je Fabrika počela s radom, tako je i započela naša saradnja. Bavim se stočarstvom i ratarstvom, i sve što mi je potrebno tražim u „Farmofitu“. Proizvodim žitarice i sav višak predajem fabrici, a oni meni zauzvrat daju sjemena, đubriva, zaštitu i pružaju stručne savjete“, ističe Vasiljević.

 

 

Kaže da je imao nekoliko ponuda za saradnju sa drugim proizvođačima stočne hrane, ali da je uvijek ostao vjeran „Farmofitu“. Dodaje da je saradnja vrlo uspješna i na obostrano zadovoljstvo. Posebna prednost „Farmofit“ proizvoda su, kaže Vasiljević, domaće sirovine od kojih se proizvodi naša stočna hrana.

„U ovoj fabrici, svi proizvodi su domaćeg porijekla. Pošto imam farmu svinja znam da sve klaonice koje od mene odvezu stoku, dobijaju meso koje im na analizi daje odlične rezultate. Ukoliko koristite „Farmofit“ proizvode, napredak životinja biće vidljivi golim okom“, kaže Vasiljević.

Domaće sirovine, kvalitetna proizvodnja i na kraju vrhunski proizvod – tri su razloga zbog kojih Savo Vasiljević i drugim poljoprivrednicima preporučuje saradnju s našom kompanijom.

„Svi veliki potrošači stočne hrane su zadovoljni s „Farmofitom“, pa kako onda mi, manji proizvođači, ne bismo bili“, dodaje Vasiljević i zaključuje da svi koji žele zdrave životinje i dobre proizvodne rezultate, treba da biraju „Farmofit“ stočnu hranu. A naša kompanija i dalje će raditi na poboljšanju proizvoda i povećanju broja zavodoljnih kupaca i kooperanata.

Podijeli