Farmofit tim je učestvovao na nedavno organizovanom prvom Sajmu obrazovanja i zapošljavanja Grada Gradiška, koji je održavn u prostorijama tamošnje JU „Kulturni centar“.

U odnosu na druge slične manifestacije, Sajam je pored komponente koja se odnosila na zapošljavanje, obuhvatio i komponentu obrazovanja, čime je posmatrani događaj umnogome dobio na relevantnosti i značaju.

U prvom dijelu Sajma predstavile su se srednje škole sa područja Gradiške, kao i privredni subjekti među kojima je bila i kompanija Rapić d.o.o. Cilj ovog dijela događaja bio je upoznavanje učenika osnovnih i srednjih škola sa ponudom obrazovnih institucija gdje će imati mogućnost da nastave školovanje, kao i ponudom privrednih subjekata iz prehrambene, tekstilne, metalske i drvoprerađivačke industrije, sa kojima potencijalno mogu, nakon završetka školovanja, uspostaviti poslovnu saradnju.

Drugi dio Sajma bio je izložbenog karaktera i za cilj je imao detaljnije predstavljanje privrednih subjekata prisutnim učenicima, kao i upoznavanje i druženje sa osobama koja su u aktivnoj potrazi za zaposlenjem. Farmofit tim je ostvario brojne konekcije, kako sa posjetiocima Sajma, tako i sa drugim izlagačima.

Kompanija Rapić d.o.o. će se uvijek rado odazvati ovakvim i sličnim inicijativama, koje imaju za cilj unapređenje obrazovanja i zapošljavanja, kako na području Gradiške, tako i na području drugih gradova i opština u Bosni i Hercegovini.

 

 

Podijeli