Godišnja proslava kompanije „Rapić“

Povodom završetka uspješne poslovne godine, kompanija Rapić iz Gradiške organizovala je, sada već tradicionalni, svečani prijem za svoje poslovne partnere, saradnike i zaposlene. Kompanija Rapić u čijem sastavu je i Fabrika stočne hrane „Farmofit“, i u godini na izmaku zabilježila je pozitivan trend poslovanja te očuvala poziciju lidera u proizvodnji stočne hrane.

„Godinu koju ispraćamo, pamtićemo kao tešku, kako za poljoprivrednike, tako i za nas proizvođače stočne hrane. Ipak, uspjeli smo da 2017. godinu završimo pozitivnim poslovnim rezultatima, koje bilježimo još od osnivanja Fabrike stočne hrane Farmofit“, rekao je u obraćanju prisutnima generalni direktor kompanije „Rapić“, Vojislav Rapić ističući da iza poslovnog uspjeha stoji pouzdan tim koji je dokazao da rad, zalaganje i jasna vizija daju pozitivne rezultate i napredak.

Kompanija „Rapić“ je na tržištu prisutna preko 25 godina, a od 2011. godine, izgradnjom najmodernijeg postrojenja na ovim prostorima, uspješno se bavi proizvodnjom stočne hrane. „Farmofit“ raspolaže savremenom tehnologijom koja ispunjava najviše evropske standarde, a ove godine od strane Područne privredne komore Banja Luka prograšena je za najmodernije postrojenje u regiji.

„Svakog sata iz proizvodnog pogona izlazi 20 tona visokokvalitetnih proizvoda za ishranu životinja pod imenom Farmofit koje su kvalitetom i do 30% iznad propisanih zahtjeva“, dodao je Rapić napominjući da kompanija predstavlja oslonac domaćim proizvođačima kojima su ove, kao i prethodnih godina, omogućeni transparentni uslovi otkupa i skladištenja sirovina.

U pogonima Farmofita proizvodi se preko 60 različitih vrsta dopunskih i gotovih smješa za isrhranu goveda, svinja, živine i ostalih životinja, a poslovna filozofija bazirana je na zaštiti i podršci domaćoj proizvodnji. Sa 80 zaposlenih kompanija Rapić predstavlja jedno od najuspješnijih privrednih društava u zemlji.