Godišnja proslava kompanije „Rapić“

Godišnja proslava kompanije „Rapić“
Godišnja proslava kompanije „Rapić“

Povodom završetka uspješne poslovne godine, kompanija Rapić iz Gradiške organizovala je, sada već tradicionalni, svečani prijem za svoje poslovne partnere, saradnike i zaposlene. Kompanija Rapić u čijem sastavu je i Fabrika stočne hrane „Farmofit“, i u godini na izmaku zabilježila je pozitivan trend poslovanja te očuvala poziciju lidera u proizvodnji stočne hrane.

„Godinu koju ispraćamo, pamtićemo kao tešku, kako za poljoprivrednike, tako i za nas proizvođače stočne hrane. Ipak, uspjeli smo da 2017. godinu završimo pozitivnim poslovnim rezultatima, koje bilježimo još od osnivanja Fabrike stočne hrane Farmofit“, rekao je u obraćanju prisutnima generalni direktor kompanije „Rapić“, Vojislav Rapić ističući da iza poslovnog uspjeha stoji pouzdan tim koji je dokazao da rad, zalaganje i jasna vizija daju pozitivne rezultate i napredak.

Kompanija „Rapić“ je na tržištu prisutna preko 25 godina, a od 2011. godine, izgradnjom najmodernijeg postrojenja na ovim prostorima, uspješno se bavi proizvodnjom stočne hrane. „Farmofit“ raspolaže savremenom tehnologijom koja ispunjava najviše evropske standarde, a ove godine od strane Područne privredne komore Banja Luka prograšena je za najmodernije postrojenje u regiji.

„Svakog sata iz proizvodnog pogona izlazi 20 tona visokokvalitetnih proizvoda za ishranu životinja pod imenom Farmofit koje su kvalitetom i do 30% iznad propisanih zahtjeva“, dodao je Rapić napominjući da kompanija predstavlja oslonac domaćim proizvođačima kojima su ove, kao i prethodnih godina, omogućeni transparentni uslovi otkupa i skladištenja sirovina.

U pogonima Farmofita proizvodi se preko 60 različitih vrsta dopunskih i gotovih smješa za isrhranu goveda, svinja, živine i ostalih životinja, a poslovna filozofija bazirana je na zaštiti i podršci domaćoj proizvodnji. Sa 80 zaposlenih kompanija Rapić predstavlja jedno od najuspješnijih privrednih društava u zemlji.