Izvlačenjem sretnih dobitnika, u srijedu 25. januara 2017. godine, u Gradiški, završena je nagradna igra ”Sezona Farmofit darivanja”.

Nagradna igra, u organizaciji Fabrike stočne hrane ”Farmofit” iz Gradiške, trajala je od 15.12.2016. do 15.01.2017. godine, a pravo učešća imali su svi kupci Farmofit proizvoda, koji su u ovom periodu ostvarili kupovinu u minimalnoj količini od 100 kilograma.

Za učešće u nagradnoj igri, zahvaljujući bogatom nagradnom fondu u iznosu od 10.000 KM, vladalo je veliko interesovanje, što je pokazao veliki broj pristiglih koverti. U njima su se nalazile deklaracije Farmofit proizvoda, a koje su kupci stočne hrane ubacivali u posebno označene kutije na prodajnim mjestima širom BiH.
Dobitnici poklon paketa, koji sadrže zimske jakne i dva prsluka, su Besim Škrgić, Dobrinko Marjanović i Vladimir Vuković.

Spa vikend za dvoje u hotelu “Kardial” u Tesliću osvojio je Dragan Drljača, dok je dobitnik produženog spa vikenda za dvoje, u istom hotelu, Mirko Grujičić.

Milan Milić dobitnik je Farmofit stočne hrane po sopstvenom izboru, u ukupnoj količini od pet tona.
Glavnu nagradu, proljetnu sjetvu na površini od pet hektara zemlje, osvojio je Esmir Dervišević.
Izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre upriličeno je u prostorijama fabrike, uz prisustvo Vojislava Rapića, generalnog direktora kompanije “Rapić”. On je ovom prilikom izjavio da je veoma zadovoljan interesovanjem koje su iskazali mnogobrojni učesnici u nagradnoj igri.

“Naši cijenjeni kupci još jednom su dokazali da itekako dobro prepoznaju kvalitet Farmofit proizvoda, a mi smo im se organizacijom nagradne igre željeli zahvaliti na ukazanom povjerenju”, dodao je Rapić.
Fabrika stočne hrane “Farmofit”, koja posluje u okviru kompanije “Rapić” iz Gradiške, jedna je od najmodernijih u regionu i tržišni lider u ovoj oblasti u BiH.

Podijeli