Još jedna uspješna poslovna godina za kompaniju „Rapić“

Nakon uspješnog završetka još jedne poslovne godine, kompanija „Rapić“ je organizovala tradicionalnu proslavu za svoje poslovne saradnike, zaposlene i prijatelje. U okviru ovog svečanog događaja, organizovanog 7. decembra, u dobrom raspoloženju je ispraćena 2018. i već postavljeni temelji za saradnje nove uspjehe u 2019. godini.

Kompanija „Rapić“ se uskoro bliži velikom jubileju od tri decenije postojanja, tokom kojih je prešla put od male porodične firme, preko uvoznika poljoprivrednih proizvoda do onoga što predstavalja danas – jednog od najvećih regionalnih proizvođača stočne hrane, sa modernom fabrikom koja zapošljava gotovo trocifren broj radnika.

Vojislav Rapić, generalni direktor kompanije „Rapić“, pozdravljajući brojne zvanice poželio je da im i sljedeća godina bude podjednako uspješna, te poslovnim partnerima izrazio zahvalnost za dugogodišnju saradnju. On je prisutne upoznao sa postignutim rezultatima Fabrike stočne hrane „Farmofit“ tokom 2018. godine, kao i novim planovima i poslovnim izazovima koje kompaniju očekuju u narednom periodu.

Zahvaljujući jasnoj viziji rasta i razvoja „Farmofit“ je postao prepoznatljiv proizvod i priznat brend, a fabrika stočne hrane lider u proizvodnje zdrave i kvalitetne stočne hrane bazirane na domaćim sirovinama, koju otkupljuje od lokalnih poljoprivrednih domaćinstava.

Još jedna potvrda kvaliteta i rezultata u toku 2018. godine bilo je i uvrštavanje kompanije „Rapić“ među najuspješnija domaća preduzeća koja zapošljavaju 50 i više radnika, u okviru projekta „50+” „Nezavisnih novina” i Privredne komore Republike Srpske.

Tokom godine na izmaku, u posjeti fabrici boravio je Lars-Gunnar Wigemark, šef Delegacije EU u BiH, koji je izrazio zadovoljstvo što se u Gradišci nalazi jedno savremeno postrojenje koje proizvodi vrhunsku stočnu hranu. Proteklog mjeseca u gostima je bilo više od 40 studenata Poljoprivrednog fakulteta iz Banjaluke, koji su se upoznali sa procesima proizvodnje i izazovima porodičnog preduzetništva.