Još jedna uspješna poslovna godina za kompaniju „Rapić“

Još jedna uspješna poslovna godina za kompaniju „Rapić“
Još jedna uspješna poslovna godina za kompaniju „Rapić“

Nakon uspješnog završetka još jedne poslovne godine, kompanija „Rapić“ je organizovala tradicionalnu proslavu za svoje poslovne saradnike, zaposlene i prijatelje. U okviru ovog svečanog događaja, organizovanog 7. decembra, u dobrom raspoloženju je ispraćena 2018. i već postavljeni temelji za saradnje nove uspjehe u 2019. godini.

Kompanija „Rapić“ se uskoro bliži velikom jubileju od tri decenije postojanja, tokom kojih je prešla put od male porodične firme, preko uvoznika poljoprivrednih proizvoda do onoga što predstavalja danas – jednog od najvećih regionalnih proizvođača stočne hrane, sa modernom fabrikom koja zapošljava gotovo trocifren broj radnika.

Vojislav Rapić, generalni direktor kompanije „Rapić“, pozdravljajući brojne zvanice poželio je da im i sljedeća godina bude podjednako uspješna, te poslovnim partnerima izrazio zahvalnost za dugogodišnju saradnju. On je prisutne upoznao sa postignutim rezultatima Fabrike stočne hrane „Farmofit“ tokom 2018. godine, kao i novim planovima i poslovnim izazovima koje kompaniju očekuju u narednom periodu.

Zahvaljujući jasnoj viziji rasta i razvoja „Farmofit“ je postao prepoznatljiv proizvod i priznat brend, a fabrika stočne hrane lider u proizvodnje zdrave i kvalitetne stočne hrane bazirane na domaćim sirovinama, koju otkupljuje od lokalnih poljoprivrednih domaćinstava.

Još jedna potvrda kvaliteta i rezultata u toku 2018. godine bilo je i uvrštavanje kompanije „Rapić“ među najuspješnija domaća preduzeća koja zapošljavaju 50 i više radnika, u okviru projekta „50+” „Nezavisnih novina” i Privredne komore Republike Srpske.

Tokom godine na izmaku, u posjeti fabrici boravio je Lars-Gunnar Wigemark, šef Delegacije EU u BiH, koji je izrazio zadovoljstvo što se u Gradišci nalazi jedno savremeno postrojenje koje proizvodi vrhunsku stočnu hranu. Proteklog mjeseca u gostima je bilo više od 40 studenata Poljoprivrednog fakulteta iz Banjaluke, koji su se upoznali sa procesima proizvodnje i izazovima porodičnog preduzetništva.