Područna privredna komora Banja Luka nagradila kompaniju Rapić doo kao najmodernije postrojenje za proizvodnju stočne hrane na ovim prostorima

U četvrtak, 26.10.2017. godine, održana je svečana akademija povodom obilježavanja 115 godina postojanja Područne privredne komore Banja Luka. Događaju su prisustvovali predstavnici zajedničkih institucija, diplomatskog kora, međunarodne zajednice, privrednih komora, lokalnih zajednica ali i uvaženi privrednici iz Republike Srpske.

Ovom prilikom uručena su priznanja uspješnim kompanijama iz Republike Srpske bez kojih, po riječima organizatora, privredni napredak ne bi bio moguć. Upravo iz tog razloga Područna privredna komora Banja Luka je u znak zahvalnosti nagradila kompanije koje su dale veliki doprinos radu Komore ali i razvoju privrede i društva ovog područja.

Jedna od kompanija kojoj je uručeno priznanje je Rapić doo iz Gradiške, prepoznato kao najmodernije postrojenje za proizvodnju stočne hrane na ovim prostorima. “Svakog sata iz pogona izlazi 20 tona visokokvalitetnih proizvoda za ishranu životinja prepoznatljivim pod imenom Farmofit koje su kvalitetom čak do 30% iznad propisanih zahtjeva” istaknuto je prije uručenja plakete, koju je preuzeo direktor gospodin Vojislav Rapić.