Svečani godišnji prijem 2016

Kompanija „Rapić“ i „Farmofit“ iz Gradiške lideri u proizvodnji stočne hrane.

U čast završetka još jedne uspješne poslovne godine, kompanija „Rapić“ d.o.o. iz Gradiške organizovala je u petak, 9. decembra, u Gradišci, svečani godišnji prijem za poslovne partnere, prijatelje i zaposlene.
U sklopu tradicionalnog godišnjeg okupljanja gostima se obratio Vojislav Rapić, generalni direktor kompanije „Rapić“, koji je prisutne upoznao sa poslovnim rezultatima i realizovanim aktivnostima kompanije, te predstavio planove kompanije za naredni period.
„Na kraju svake godine običaj je da se osvrnemo na postignute rezultate. Planovi koji su postavljeni početkom godine su uspješno realizovani, investirali smo u sve oblasti našeg poslovanja i uspjeli smo, da u vremenu velike i jake konkurencije, proširimo naše tržište i pridobijemo nove kupce”, istakao je Rapić.

Kao uspješna porodična firma „Rapić“ je na tržištu prisutan preko 25 godina, a od 2011. godine, izgradnjom najmodernijeg postrojenja na ovim prostorima, uspješno se bavi proizvodnjom stočne hrane. Fabrika stočne hrane „Farmofit“ raspolaže savremenom tehnologijom čiji proizovodi vrhunskog kvaliteta zadovoljavanju najviše evropske standarde, a naročito su prepoznati od strane kupaca u BiH i regiji.

Uprkos izazovnim vremenima i otežanim uslovima poslovanja broj radnih mjesta se konstantno povećava. U kompaniji su naročito ponosni na svoj tim koji trenutno čini više od 70 zaposlenih, među kojima su najbolji stručnjaci iz ove oblasti.

Kako je istaknuto ovu godinu će pamtiti po izuzetnim poslovnim rezultatima, rekordnom otkupu poljoprivrednih kulltura, kao i plasmanu nove linije proizvoda čime je zaokružena široka paleta ponude ove kompanije.

„Kada sumiramo sve, mogu reći da se naš zajednički trud isplatio i da kompanija i dalje raste i ravija se. Na moju radost i radost svih zaposlenih iza nas je najuspješnija godina od osnivanja i da se nadamo da će i godina koja je pred nama biti podjednako plodonosna“, naglasio je Vojislav Rapić.

Kao društveno odgovorna kompanija „Rapić“ je u toku 2016. godine pružio podršku studentima Poljoprivrednog fakulteta u Banjaluci kroz projekat stipendiranja, koji će mladim inženjerima nakon završetka školovanja omogućiti radno mjesto u kompaniji.

Fabrika stočne hrane „Farmofit“ već dugi niz godina daje prednost sirovinama domaćeg porijekla i vrši otkup pšenice, soje i kukuruza od lokalnih poljoprivrednih domaćinstava. Na ovaj način nastoji da zaštiti domaće proizvođače, podstakne razvoj lokalne zajednice i pozitivno utiče na ekspanziju domaće privrede.